Utvecklande ekonomiarbete

Utvecklande ekonomiarbete

Vi söker en ordningsam person som vill ha ett utvecklande och intressant jobb. Har du erfarenhet av ekonomiarbete och tycker det är roligt att ha kontakt med människor?

Redovisningsbyrån Tranan AB är en auktoriserad redovisningsbyrå med sju medarbetare varav två är auktoriserade redovisningskonsulter. Vi har vårt kontor i Traryd och våra ca 200 kunder finns i huvudsak i kommunerna Markaryd, Älmhult och Ljungby. I branschen är teknisk utveckling och digitala arbetssätt högaktuellt samtidigt som vi som byrå vill fortsätta erbjuda personligt engagemang, god service och hög kvalitet till våra kunder. 

Vi tror att du arbetat med bokföring, fakturering, reskontra eller motsvarande på ekonomiavdelning eller på ett mindre företags kontor. Du har utbildning på minst gymnasienivå och bor i närområdet.

Arbetet omfattar bokföring och löner, bokslut, deklarationer, skatt mm efter hand som kunskapen utvecklas. I arbetsuppgifterna ingår också ekonomisk rådgivning till småföretag i olika branscher. Det kan handla om att starta och driva företag i olika företagsformer, skatteregler mm. 

Arbetet är omväxlande, utmanande och utvecklande då vår affärsidé är att kunna hjälpa företagare med allt som rör ekonomi och utveckling.

Att arbeta på redovisningsbyrå ger dig insyn i många olika branscher och kännedom om andra yrken. Inte minst ger arbetet dig stora möjligheter till vidareutveckling inom redovisningsbranschen och på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult.

Ansökan, tillsammans med personligt brev, CV och betyg skickas till info@trananred.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Vi brukar inleda med sex månaders provanställning.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Anette Björkheim eller Marie Olofsson. 

2018-10-10 15:35