God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

Vi vill tacka för gott samarbete under 2022. God jul & Gott nytt år önskar vi er med ett par kloka ord från Theodore Roosevelt: ”Gör vad du kan, där du är, med det du har” 

Kontorets öppettider kommer att vara begränsade runt jul och nyår. Om du planerar att besöka oss efter 22 december är det en bra idé att ringa innan du kommer så att vi säkert är på plats. Från och med måndagen 9 januari är vi tillbaka som vanligt.

Förslaget om att höja avdraget från 18,50 kr till 25 kr per mil har nu beslutats i riksdagen. Samtidigt skrotades den förändring av systemet för avdrag/skattereduktion för resor till och från arbetet som tidigare beslutats. Reglerna börjar gälla fr o m 1 januari 2023.

Under hösten har vi haft Niklas Vidigsson som LIA praktikant här på kontoret. Han kommer tillbaka till våren för ytterligare en praktikomgång. Vi ska även säga välkommen till Ida Andersson som börjat arbeta hos i oktober. Här på bilden kan man se hur glada vi var efter en tisdag på Motivationsdag i Malmö. Louise är inte med på bilden (men förmodligen lika glad) eftersom hon är föräldraledig och väntas tillbaka till oss i april.

2022-12-21 16:47