God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

God jul & Gott nytt år önskar vi er med ett par kloka ord:

 ”Det är inte helt lätt att hitta lyckan i oss själva men det är omöjligt att hitta den någon annanstans.”  Agnes Repplier

Kontorets öppettider kommer att vara begränsade runt jul och nyår. Om du planerar att besöka oss efter 22 december är det en bra idé att ringa innan du kommer så att vi säkert är på plats. Från och med måndagen 8 januari är vi tillbaka som vanligt.

Vi vill tacka för gott samarbete under 2023. Det har varit ett händelserikt år på vårt kontor. Niklas Vidigsson som började som LIA-praktikant är nu anställd på kontoret och Christina Borg kommer tillbaka till oss igen för att täcka upp för föräldraledigheter.

I höst har vi bytt ut en del av våra programvaror för att hantera klienters information och kommer därmed att enklare kunna starta upp samarbeten om olika molntjänster med våra kunder. Det kan gälla samarbeten i redovisningssystem men också fakturahantering, lönebesked, tidrapportering mm.

 Vi vill dock göra detta utan att förlora det vi tycker är det allra viktigaste. Vår goda service med personligt engagemang och hög kvalitet.

2023-12-17 12:33